Automatizari si Control Acces

AUTOMATIZARI

Omega BC proiectează și implementează sisteme de interconectare și control de la distanță a echipamentelor componente ale fluxurilor tehnologice, management de clădiri industriale (BMS) și rezidențiale.

Sistemul BMS (Building Management Systems) pentru mall-uri, depozite, supermarketuri și alte clădiri industriale poate include la cerere și software-ul de interconectare a sistemelor si transmitere a datelor către un singur dispecerat.
Dacă nu ai nevoie de serviciile noastre la nivel industrial, ne putem ocupa și de corelarea echipamentelor dintr-o locuință. Spre exemplu, vei putea accesa sistemul de alarmă sau poarta printr-un singur apel sau SMS către un număr setat și sigur.

automatizari

specialistul-207x300

Specialist Automatizari

–  Tataru Dumitru –

CONTROL ACCES

Te putem ajuta să implementezi sau să adaptezi un sistem de control acces pliat pe nevoile tale.

Îți oferim o mulțime de variante și luăm în considerare fluxul de persoane și autovehicule pentru fiecare interval de timp în parte. Sistemul de control acces poate fi programat pentru a genera date automate, cum ar fi pontajul electronic, pentru a eficientiza, spre exemplu, activitatea departamentului de Resurse Umane.

Poți verifica și controla accesul (într-o hală, curte, grădină, clădire sau orice fel de spațiu) de la distanță, prin GPRS, SMS sau internet, cu ajutorul unui telefon mobil sau/și al unui laptop.

Pentru mai multe informații și oferte, vă rugăm trimiteți un e-mail la adresa office@omegabc.ro sau consultați specialistii nostri.

esc_1235

specialistul-207x300

Specialist Control Acces

–  Marian Bejenaru –