Cariere

Fii printre cei mai buni

BENEFICIILE UNUI ANGAJAT OMEGA BC

Profesionalismul și performanțele colegilor noștri sunt răsplătite în egală măsură și prin oferirea de pachete salariale atractive, bonusuri și programe de instruire care să motiveze implicarea asumată a angajatului în activitatea companiei pe viitor.

Dezvoltare in cariera

Angajații nostri beneficiază de sprijin atât în îndeplinirea obiectivelor personale, cât și în dezvoltarea carierei. Membrii echipei noastre beneficiază de programe de instruire și dezvoltare profesională continuă, menite să le asigure condiții optime de obținere a performanței la locul de muncă.

Invatare continua

Al nostru este un loc de munca dinamic unde in fiecare zi inveti ceva nou  si ai posibilitatea sa „furi” meseria de la profesionisti cu o experienta de peste 10 ani

Salarii peste media pietei

Oferim salarii peste medie chiar aici in tara ta. Noi credem ca nu este necesar sa pleci inafara pentru a te realiza, daca esti cinstit si dornic de munca o poti face si in Romania.

Training-uri

Una dintre valorile firmei Omega BC Communications  este ca niciodata nu te opresti din a invata, de aceea organizeaza cursuri de formare profesionala pentru angajatii sai

JOBURI DISPONIBILE

Job Posting Title Location Department Date
Instalator sanitar si termic Bacau Sanitare 28 noiembrie 2016
Muncitori (electricieni) Bucuresti Electric 19 mai 2015

ITI DORESTI SA AI LA DISPOZITIE O ECHIPA CE SA ITI TRANSFORME VISURILE IN REALITATE?