Companie

Omega BC Communications
Valorile noastre
slider_bg_3
Un centru puternic de consultanță,
proiectare, execuție și service.
slider_bg_3
Standardele de calitate obținute ne recomandă
și suntem mândri să afirmăm că mulți dintre marii contractori
de pe piață au beneficiat cu încredere de serviciile noastre.

Despre OMEGA BC

Înființată în 2006, Omega BC este un centru puternic de consultanță, proiectare, execuție și  service pentru sistemele de comunicații, date și voce, radio comunicații, sisteme de securitate, sisteme de efracție și detecție de incendiu.

Bazele firmei au fost puse de cinci specialiști cu experiență de peste 10 ani în domeniu. După înființarea firmei, au existat cerințe din partea clienților pe partea de construcție de rețele noi, ceea ce a dus la acreditarea firmei pentru proiectare și execuție de sisteme de securitate și detecție incendiu.

A urmat realizarea de lucrări de anvergură, ceea ce a dus la creșterea numărului de angajați și ulterior la extinderea zonei de acoperire geografică a firmei (Brașov, Covasna, Iași, București, Târgu Mureș, Târgu Jiu).

La începutul anului 2010, firma a dezvoltat un nou domeniu de activitate, respectiv sisteme de climatizare – ventilație și tratare aer; în 2011, control acces persoane și autoturisme, iar în 2013 localizare vehicule și persoane prin GPS.

În 2014 Omega BC a fost acreditată pentru lucrul în mediu Ex. și a dezvoltat o nouă prioritate: eficiența energetică. Începând cu acest an, firma este calificată pentru montarea de celule fotovoltaice și echipamente de iluminat cu tehnologie economică.

Standardele de calitate obținute (ISO 9001/2008, ISO 14001/2004, ISO 18001/2007, ISO 27001/2005) ne recomandă și suntem mândri să afirmăm că mulți dintre marii contractori de pe piață au beneficiat cu încredere de serviciile noastre.

Credem în formarea continuă și în procesul de învățare continuă și de aceea le oferim angajaților noștri posibilități de calificare sau certificare pe diverse domenii. Avem 12 angajați ce au beneficiat de această oportunitate și au ales să se specializeze/califice pe diverse domenii: proiectare sisteme de securitate, infrastructură rețele telecomunicații, control acces și comunicații, sisteme de supraveghere video și monitorizare, maistru electrician stații și rețele electrice, inspector în domeniul securității și sănătății în muncă, sudor, autorizație pentru responsabilități privind echipamentele tehnice și instalațiile din spații industriale cu pericol de atmosfere explozive.

Astăzi, Omega BC are peste 50 de angajați (ingineri, economiști, tehnicieni, electromecanici), un parc auto format din 12 automobile de intervenție și transport marfă și persoane, un sediu specializat în service și deține toate acreditările și autorizațiile necesare pentru a putea asigura lucrarea dumnevoastră, de la proiectare și până la  execuție, inclusiv mentenanța post-lucrare aferentă.

Valorile OMEGA BC

  • Solutii profesioniste de ultima generatie
  • Adaptarea solutiilor la nevoie
  • Calificarea oamenilor
  • Dedicare si Experienta

ITI DORESTI SA AI LA DISPOZITIE O ECHIPA CE SA ITI TRANSFORME VISURILE IN REALITATE?