Retele Internet / Telefonie

Omega BC proiectează și implementează sisteme complexe de telefonie și internet, atât pentru locații rezidențiale cât și industriale sau pentru companii. Vă oferim o gamă variată de centrale telefonice, puncte telefonice fixe și rețele de internet.

În acel moment când nivelul companiei tale trece de la mic spre mediu, când vrei eficiență și profesionalism din partea angajaților tăi, când comunicarea și stabilirea unor fluxuri de lucru devin foarte importante, atunci ai nevoie de o centrală telefonică.

Noi iți oferim centrale telefonice Panasonic actuale, care combină avantajele tehnologiei tradiționale de telecomunicații cu convergența tehnologiei IP, oferind astfel o flexibilitate functională și reușind să satisfacă nevoile dumneavoastră de comunicare în afaceri.

În plus centralele telefonice Panasonic îți oferă posibilitatea:

  • Să mai multe linii telefonice si de fax;
  • Să economisiți sume importate la plata facturii telefonice și puteți opta pentru o central ce suportă linii de intrare de la mai mulți operatori de telefonie, fixă sau mobilă;
  • Ca angajații să aiba fiecare telefon pe birou și să vorbească gratuit in cadrul companiei;
  • Să puteți transfera o convorbire către alt coleg;
  • Faxul să intre automat.

 

Pentru a solicita o ofertă, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa office@omegabc.ro sau consultați unul dintre specialiștii noștri.

retele-telefonie-internet

specialistul-207x300

Specialistul Omega BC

–  Celmare George –